Webmagazine

totul de la @ la WWW

Microsoft Windows 7 acum si direct de pe USB Flash

windows_7_intPana acum, in momentul in care incercam sa instalam un sistem de operare de pe un stick USB ne gandeam deja la nenumarate incercari esuate si la ore pierdute incercand sa instalam un program in acest mod.

Acest mod de instalare chiar se impune in momentul in care avem de-a face cu echipamente precum clasicele deja netbookuri, ce nu au in dotare si unitati optice care sa ne ajute la instalare, si singura varianta era instalarea de pe o unitate optica externa, si aceasta destul de dificila, si acum, compania Microsoft, cu ocazia lansarii lui Windows 7 au prezentat si o varianta a acestui sistem de operare care se poate instala direct de pe o memorie USB Flash.
Aceste versiuni se vor putea descarca direct de pe site-ul Microsoft si acest kit va face posibila instalarea foarte facila pe un netbook chiar si de catre utilizatorii de rand, fara sa fie nevoie de vreo interventie deosebita, si  preturile pentru aceste versiuni, vor fi identice cu ale modelelor standard.

Sursa: hit.ro

Taguri: , , , , , , , ,

1 Comentariu

  1. Salut.
    Folosesc si eu windows 7 si imi place cum merge.
    Sa butezi de pe usb este foarte tare mai ales daca nu ai sistem de operare principal windows 7 si vrei totusi sa testezi acest sistem.

    Succes.

Leave a Response